"In 1 maand tijd heb ik 3 gesprekken met Michiel gevoerd. Deze heb ik als zeer waardevol ervaren. De inzet voor de gesprekken was het vinden van de richting, die past bij mijn persoonlijkheid en waarin ik mij verder wil ontwikkelen. Deze richting is gevonden door met Michiel aan de hand van gesprekken en huiswerkopdrachten, systematisch mijn wensen af te zetten tegen werkervaring en biografie.

Tijdens de gesprekken is veel gelachen, maar ook de diepte gevonden, waarbij in openheid ook mogelijk gevoeligere zaken zijn besproken. Dankzij de coaching heb ik een heldere visie gevormd op de richting waarin ik mij ga ontwikkelen. De komende periode is het voor mij tijd om dit te concretiseren. Door mijn positieve ervaring met de coaching van Michiel kan ik hem eenieder met vragen over carrière en levenspad aanraden."

Arjan van den Oever, 40 jaar

 

"Het individuele coaching traject heb ik als zeer positief ervaren. Tijdens onze gesprekken voelde ik mij veilig en kreeg nooit een gevoel van geforceerdheid. Je kon de dingen helder uit een zetten, met humor en inspirerende metamorfoses zonder dat het stoffig werd. Ik heb mijn idealen gevonden, richting gekozen en focus. Je gaf elke sessie zeer handige tools mee om daar stapje voor stapje naar toe te werken. Ik ben je dan ook zeer dankbaar voor onze fijne ontmoetingen."  

Remco de Valk

 

"Vragen had ik hoe ik en mijn bedrijf verder konden. Michiel heeft mij geholpen scherp zicht te krijgen op mijn werkbiografie. Vervolgens hebben wij mijn missie en toekomstvisie concreet verwoord en mijn bestaande activiteiten onder de loep genomen.  Er is er weer perspectief voor mij en mijn bedrijf!Aan pak van Michiel is enthousiast en concreet tot en met de cijfers toe. De gesprekken waren plezierig en een baken in een woelige tijd. Dat alles maakt Michiel de juiste sparringpartner."

Fred van Damme

 

"Tijdens een etentje met familie, december 2013, werd besproken hoeveel jaar een ieder nog mocht werken.
Ik ben nu midden veertiger, ruim 15 jaar aan het werk en een zekerheid dat ik (met ons pensioenstelsel) nog zeker 25 jaar vooruit kan. Kortom die 25 jaar moeten wel heel erg leuk worden. Zit ik nu wel op de juiste plek en vind ik leuk wat ik doe? Dat was de basis voor mijn gesprek met Michiel, die ik via via heb leren kennen.
Drie sessies hebben we met elkaar gesproken. Conclusie: Ik heb een interessante leeftijd, ik moet weer gaan sprankelen, veel mensen doen zichzelf te kort door niet de wending aan het leven te geven die het nodig heeft, omdat ze bang zijn om op te geven wat ze hebben.  En …. ik heb de wereld wat te bieden.
De gesprekken met Michiel waren boeiend en confronterend. Resultaat: ik heb mijn vaste contract opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Ik opereer in een markt die volop in ontwikkeling is en continu stroomt. Alleen de richting is onbepaald. Daar mag ik zelf invulling aangeven.
Eerlijk is eerlijk dit geeft energie."